top of page

15 - 30 juni: werkzaamheden N201

Updated: Jun 12, 2020

Hierbij een belangrijke mededeling voor alle stakeholders van RichPort vanuit de omgevingsmanager van de Provincie Noord-Holland Zuid:


Binnenkort voeren wij in opdracht van de provincie Noord-Holland werkzaamheden uit aan de N201 (Rijkerdreef) tussen de A4 en de Waterwolftunnel (kruising met de N232). Met deze brief brengen wij u op de hoogte van wat we gaan doen en wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen? Uit de inspectie is gebleken dat het wegdek van de N201 aan vervanging toe is. Dat betekent dat we een deel van het asfalt verwijderen en een nieuwe laag aanbrengen. De bovenste laag wordt uitgevoerd met geluid reducerend asfalt. Bij deze werkzaamheden hoort ook het herstellen van delen van de geleiderail. Verder vervangen we de verkeersborden en werken we de bermen opnieuw af. Vanwege het huidige lage verkeersaanbod van zowel vrachtverkeer als personenverkeer is besloten om de werkzaamheden zo snel mogelijk uit te voeren. In dit besluit is meegenomen dat een latere uitvoering (in juli) voor veel vertragingen gaat zorgen vanwege de werkzaamheden aan de N196, Burgemeester Kasteleinweg. Deze weg is vanaf begin juli namelijk niet meer beschikbaar als alternatief. De werkzaamheden voeren wij in 2 aanééngesloten periodes uit, waarbij er ook ’s nachts gewerkt wordt. We beginnen op maandag 15 juni om 5:00 uur met de rijbaan richting de A4 (fase 1), de werkzaamheden duren tot zondag 21 juni. Maandag 22 juni gaan we verder met de rijbaan richting de Waterwolfunnel (fase 2), om deze werkzaamheden op zondag 28 juni af te ronden. Ook in de weekenden wordt er doorgewerkt. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is er geen 2-richtings verkeer mogelijk op de N201.

Wat betekent dit voor u? Tijdens de werkzaamheden aan de N201 is uw bedrijf mogelijk minder goed bereikbaar. De N196 te gebruiken als alternatieve route. Ondanks het verminderde verkeersaanbod zal enige verkeershinder echter onvermijdelijk zijn. Hiervoor vragen we bij voorbaat uw begrip. Bereikbaarheid We sluiten 1 rijbaan (= 1 rijrichting) van de N201 af. Het doorgaande verkeer zal in fase 1 via N232, A9 en A4 omgeleid worden en in fase 2 in tegengestelde richting. Het bestemmingsverkeer moet gebruik maken van de Kruisweg (N196) en Fokkerweg. In onderstaande afbeeldingen is de situatie per fase weergegeven:


Fase 1, van 15-21 juni, gewerkt wordt van de Waterwolftunnel richting de A4. Verkeer in westelijke richting wordt omgeleid. Tijdens deze fase blijft de kruising met Cargo-Entrance en Koolhovenlaan open voor verkeer. De toerit vanaf de Naritaweg naar de N201 is afgesloten, de afrit Naritaweg vanaf de N201 is in fase 1 open voor verkeer.


Fase 2, 22- 28 juni, gewerkt wordt van de A4 richting de Waterwolftunnel. Verkeer in oostelijke richting wordt omgeleid. Tijdens deze fase blijft de kruising met de Cargo-Entrance en Koolhovenlaan open voor verkeer. De toerit vanaf de Naritaweg naar de N201 is open voor verkeer, de afrit Naritaweg vanaf de N201 is in fase 2 afgesloten.


Meer informatie Indien u over deze brief vragen heeft neem dan contact op met het servicepunt van de provincie Noord-Holland op het nummer 0800-0200600 of het emailadres servicepunt@noord-holland.nl Bezoekt u voor meer informatie over de werkzaamheden de website van de Combinatie MGZ vof: www.pnhz.nl Met vriendelijke groet, Combinatie MGZ vof Ing. M. Geertman Omgevingsmanager

12 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page